PARKEREN

U mag voor de hoofdingang stoppen om iemand uit of in te laten stappen  ('kiss and ride zone'). U mag hier niet parkeren.

U kunt uw auto tegen betaling parkeren in de parkeergarage Jeroen Bosch Parking of op het parkeerterrein van het ziekenhuis. Beide bevinden zich bij de hoofdingang (Voorplein) van het ziekenhuis.
 

Gehandicapten

Er zijn invalidenparkeerplaatsen vooraan in de parkeergarage en vooraan op het parkeerterrein.
 

Tarief

Als u korter dan 30 minuten parkeert, mag u gratis uitrijden.
Parkeert u 31-38 minuten, dan betaalt u € 1,20.
Voor iedere volgende 12 minuten of deel ervan betaalt u € 0,40 (maximaal € 12,50 per dag)

De betaalautomaten accepteren muntgeld, bankbiljetten, pinpassen en chipknips.
 

Weekabonnement

Gaat u gedurende een langere periode gebruik maken van de Jeroen Bosch Parking, dan kan een weekabonnement een uitkomst zijn. Dit abonnement kost €25,00 en geeft het recht om gedurende een week, zo vaak als men wil, gebruik te maken van de parkeergarage en parkeerterrein.

U kunt een abonnement kopen bij de betaalautomaten van de Jeroen Bosch Parking. Kies bij de betaalautomaat direct rechtsonder in het scherm de optie 'Kaart kopen'. Kies vervolgens linksonder in het scherm voor de optie 'Weekkaart' en betaal het bedrag dat in het display verschijnt. U ontvangt vervolgens een abonnementskaart met een barcode.

LET OP: De abonnementskaart met barcode is een week vanaf het moment van aankopen geldig en hiermee kunt u direct uitrijden. Bij een volgend bezoek rijdt u met deze kaart zowel in als uit! Om toegang te krijgen tot de Jeroen Bosch Parking voert u bij inrijden uw abonnementskaart in boven de groene knipperende knop. U neemt de kaart weer uit en de slagboom zal voor u geopend worden.