HOOGWAARDIGE ZORG DICHTBIJ

De gedachte dat u een afwijking in de borst hebt, kan veel onrust bij u en uw omgeving veroorzaken. Het team van het Borstcentrum probeert u in deze spannende periode zo goed mogelijk op te vangen. Wij willen de best mogelijke zorg bieden aan iedereen met klachten aan de borst of verdenking op borstkanker. Deskundig, persoonlijk en snel. 

 

 

Deze visie realiseren we door:
  • hoge kwaliteit van technologische middelen en personeel in te zetten;
  • creatieve samenwerkingen aan te gaan;
  • steeds bij te dragen aan hoogwaardig en relevant onderzoek;
  • onze kennis te delen en te verspreiden via opleiding en training;
  • onze multidisciplinaire patiëntzorgprogramma’s continu te verbeteren
  • Het Borstcentrum staat voor hoogwaardige zorg dichtbij de patiënt.
 
ONS TEAM
De professionals van het Borstcentrum bestaat uit specialisten en andere deskundigen op het gebied van borstkanker. Zij maken deel uit van het multidisciplinair team dat bij uw behandeling betrokken is. Met welke specialisten u te maken krijgt is afhankelijk van uw situatie.

 

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

 

 

KWALITEIT

 

 


Roze lintje

De BorstkankerVereniging Nederland heeft het Borstcentrum JBZ het roze lintje voor patiëntgerichte borstkankerzorg toegekend. Een ziekenhuis verdient dit lintje, als het aan alle verplichte criteria en aan minstens 6 van de 8 overige criteria voldoet.


Kwaliteitsvenster

Ziekenhuizen in Nederland willen graag open zijn over de kwaliteit van zorg. Via het Kwaliteitsvenster geven zij u op een heldere en eenduidige manier inzicht in de algemene kwaliteit van ziekenhuiszorg en revalidatiezorg. U kunt hier de kwaliteitsinformatie rondom borstkanker bekijken.
 
 
ZORGAPP

De juiste informatie op het juiste moment

De app ‘JBZ Zorg' geeft u alle belangrijke informatie over uw behandeling voor borstkanker. De app stuurt u berichten en herinneringen op het moment dat het voor u van belang is.


U kunt de app 'JBZ Zorg' downloaden in de App Store of Google Play.

Download in de App Store


 

 

MONITOR BORSTKANKERZORG

Wij stellen het op prijs te weten hoe patiënten met een borstafwijking de zorg ervaren die ze in ons ziekenhuis krijgen. Wij zijn daarom aangesloten bij de landelijke Monitor Borstkankerzorg. Uw ervaring telt! Lees voor meer informatie de folder "Monitor Borstkankerzorg".

 

De Monitor laat zien hoe de zorg met betrekking tot een borstafwijking in een bepaald ziekenhuis is georganiseerd en hoe patiënten deze zorg hebben ervaren. U kunt hier de Monitor Borstkankerzorg bekijken.