ONDERSTEUNING

Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. U staat voor ons centraal. Eén van de verpleegkundig specialisten is uw vaste aanspreekpunt en zal u tijdens de hele behandeling begeleiden. 

 

 

 


 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Tijdens uw behandeling komt er erg veel op u af. Uw verpleegkundig specialist zal u begeleiden tijdens iedere stap van het behandelplan. Zij is uw vaste aanspreekpunt en altijd op de hoogte van uw persoonlijke situatie en dossier. Ze is de 'spin in het web' voor de verschillende zorgverleners die bij uw behandeling zijn betrokken. Heeft u vragen of wilt u zaken bespreken dan kunt u hiermee altijd bij de verpleegkundig specialist terecht.

UW VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST

 


 

REVALIDEREN BIJ KANKER

Kanker is een ziekte met gevolgen. Behandelingen kunnen langdurig en ingrijpend zijn. U kunt last hebben van vermoeidheid, heftige emoties of onzekerheid. Revalidatie kan helpen om uw klachten te verminderen.

MEER OVER REVALIDEREN BIJ KANKER

 

ONDERSTEUNENDE ZORG

Als u te horen krijgt dat u kanker heeft, breekt er voor u en uw naasten een moeilijke tijd aan. In het Jeroen Bosch Ziekenhuis kunnen verschillende hulpverleners u ondersteunen bij problemen die u misschien tegenkomt op psychisch, sociaal, maatschappelijk of levensbeschouwelijk gebied.

MEER OVER ONDERSTEUNENDE ZORG

 

 

LOOK GOOD FEEL BETTER

De behandeling van borstkanker kan grote gevolgen hebben voor uw uiterlijk. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor u betekenen. Het oncologisch centrum van het Jeroen Bosch ziekenhuis organiseert jaarlijks een vijftal workshops uiterlijke verzorging ‘Look good...Feel better'. Patiënten van het Borstcentrum worden van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen.

 

WORKSHOPS

 

 

WERK
Weer gaan werken is voor veel mensen een belangrijke stap in het oppakken van het leven na de behandeling van borstkanker. De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NKF) geeft de digitale handleiding Wat en hoe bij Kanker en Werk uit. Deze is te vinden op www.kankerenwerk.nl.

Als u vragen heeft omdat u door uw gezondheid problemen heeft met het krijgen van werk en/of het afsluiten van verzekeringen dan kunt u informatie zoeken op de website www.kankerenwerk.nl.