NIEUWS

Roze lintje voor borstkankerzorg in Jeroen Bosch Ziekenhuis
09-07-2018
Het Borstcentrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft opnieuw het ‘roze lintje’ ontvangen. Het roze lintje is het kwaliteitskeurmerk dat Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) jaarlijks toekent aan ziekenhuizen die voldoen aan de eisen voor patiëntgerichte borstkankerzorg. De eisen worden gebaseerd op patiëntervaringen en op feitelijke ziekenhuisinformatie.

 
 

Onderzoek gezin en kanker
19-12-2017
De diagnose ‘kanker’ heeft niet alleen grote impact op de patiënt, maar ook op zijn naaste omgeving. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis doet mee aan een uniek onderzoek naar de manier waarop gezinnen omgaan met de situatie als moeder of vader kanker heeft.

 
 

Radioactief zaadje helpt tumor in de borst goed te verwijderen
12-12-2017
Patiënten die geopereerd worden vanwege borstkanker krijgen soms eerst een onderzoek op de afdeling Radiologie om de tumor te lokaliseren. In het JBZ wordt hiervoor sinds kort gebruikgemaakt van een moderne techniek: lokalisatie met behulp van een radioactief ‘zaadje’.

 
 

Thema-avond 'Beter in je vel!'
28-08-2017
Tijdens de borstkankermaand organiseert het Borstcentrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis een informatieve avond voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad).

 
 

Roze lintje voor borstkankerzorg in Jeroen Bosch Ziekenhuis
06-07-2017
Het Borstcentrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft opnieuw het ‘roze lintje’ ontvangen.